foto: suveniruri noi la muzeul brukenthal – măști de protecție personalizate

Muzeul Național Brukenthal a lansat, miercuri, o serie de masti personalizate ce pot fi achiziționate de la magazinul din Palatul Brukenthal din Piața Mare.

Cele mai noi suveniruri de la Muzeul Brukenthal sunt măștile de protecție personalizate. Motanii Antonello și Donatello apar și ei pe măști. foto: suveniruri noi la muzeul brukenthal – măști de protecție personalizate foto: suveniruri noi la muzeul brukenthal – măști de protecție personalizate foto: suveniruri noi la muzeul brukenthal – măști de protecție personalizate foto: suveniruri noi la muzeul brukenthal – măști de protecție personalizate

„Pandemia schimbă moda. Obligativitatea purtării măștilor o știm cu toții. Din acest considerent, de astăzi, în magazinul Muzeului Național Brukenthal veţi putea achiziționa măști personalizate: pornind de la chipul baronului Brukenthal sau al lucrării Fata în Albastru, tapetul oriental sau motanii Antonello și Donatello”, spune Alexandru Constantin Chituță, șef secție Marketing.

Necesitatea și obligativitatea ne învață să fim creativi și unici. Măștile reutilizabile au fost confecționate din material textil de S.C. Gorgona Design.

Ultima oră

Comentariul meu