foto: accident grav pe valea oltului - doi răniți și patru mașini implicate

Un accident grav de circulație a avut loc, miercuri dimineață, pe Valea Oltului, între localtățile Lazaret și Boița, la Câineni. Două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată. 

UPDATE

Un pacient în vârstă de 45 de ani cu TCC acut și traumatism de coloană este transportat la spital în Sibiu de către un echipja SAJ, iar un pacient în vârstă de 25 ani cu TCC acut și contuzie toracică este transportat de către o ambulanță tip B2. Alți doi pacienți care au suferit răni ușoare au refuzat transportul la spital. foto: accident grav pe valea oltului - doi răniți și patru mașini implicate

Știrea inițială

Potrivit polițiștilor vâlceni, accidentul a avut loc pe DN.7 km 237 + 450m, pe raza localității Câineni. Patru autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier – două TIR-uri și două mașini. „Eveniment rutier cu 4 autovehicule (două autoturisme și două tir-uri) implicate, cauza probabilă fiind nepăstrarea unei distanțe corespunzătoare în mers. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară, la prima vedere, a două persoane. Traficul este blocat total. Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetarea la fața locului”, transmit reprezentanții IPJ Vâlcea. foto: accident grav pe valea oltului - doi răniți și patru mașini implicate

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Sibiu, întrucât o persoană este blocată între fiarele unei mașini. „ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de descarcerare pe DN7, între localitățile Lazaret și Boița la un accident rutier produs între două autoturisme. Din primele informații sunt două persoane implicate dintre care una încarcerată. Intervenția se află în dinamică”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis, de asemenea, un echipaj de tip B2 si un echipaj de tip C2 pe Valea Oltului. Totodată, și un echipaj B2 de la Vâlcea se află la fața locului.

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu