trei muncitori de la takata infectați cu coronavirus - alți 67 de angajați sunt în izolare

Noul coronavirus continuă să se răspândească în județul Sibiu. Trei muncitori de la fosta fabrică Takata au fost confirmați pozitiv în urma testării pentru SARS CoV – 2. În fabrică s-au luat primele măsuri.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu face anchetă epidemiologică la fosta fabrică Takata, actuală Joyson, unde trei muncitori au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Au fost identificate toate persoanele care au intrat în contact cu aceștia și au fost puse în izolare la domiciliu.

„În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul unei fabrici ce produce piese și accesorii pentru autovehicule, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr de 3 persoane, angajați ai acesteia. Ca urmare a acestui fapt, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică. Din datele colectate până la acest moment, au fost puse în izolare un număr total de 96 de contacți, dintre care 67 sunt angajați ai fabricii”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare, urmând să fie dispuse toate măsurile necesare pentru împiedicarea răspândirii noului coronavirus.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu