primul revelion după pandemie - primăria sibiu alocă 433.000 de lei pentru petrecerea dintre ani
FOTO: Ovidiu Matiu

Primăria Sibiu alocă 433.000 de lei pentru Revelion. Deocamdată nu știm cum vom sărbători trecerea în noul an și care vor fi măsurile de protecție impuse de autorități. Totul depinde de evoluția pandemiei de coronavirus.

433.000 de lei, fără TVA, este bugetul pe care administrația locală îl alocă organizării Revelionului 2020.

„Se completează programul minimal pe anul 2020 al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu prin adăugarea Programului <Concerte, Festivaluri și Concursuri>, în care este cuprins proiectul Revelion 2020, având un buget la nivelul sumelor decontate, în exercițiul bugetar 2020, suma de 433.000 lei”, se arată în raportul privind completarea programului minimal pe anul 2020 al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu.

De contractarea operatorilor care să organizeze Revelionul se ocupă Casa de Cultură a municipiului Sibiu, care va contracta serviciile muzicale și de divertisment, se va ocupa de producție și echipament sceno-tehnic, serviciile pirotehnice, efectele speciale la scenă, serviciile de pază și protecție, întocmirea documentației ISU, asigurarea energiei electrice dar și a serviciilor de curățenie.

Nu știm deocamdată cum va arăta primul Revelion de după pandemie. Concertele rock sau cele de muzică clasică, spectacolele de operă ori teatru nu vor mai fi ca cele de altădată şi vor arăta complet diferit multă vreme de acum încolo. După ridicarea restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, am putea asista la spectacole cu actori sau interpreţi ţinuţi la o distanţă sigură de public, cu stadioane ori săli de spectacole pe jumătate goale, pentru respectarea măsurilor de distanţare socială, sau cu teste obligatorii de temperatură luate la intrare. Asta, în cazul în care spectacolele vor avea loc.

Ultima oră

Comentariul meu