opt pași pentru a găsi inelul de logodnă potrivit

Cererea în căsătorie este una dintre marile decizii ale vieții. Și ce cale mai nimerită de a o surprinde pe viitoarea ta soție e mai bună decât cu un inel de logodnă frumos. Știm că este o decizie foarte importantă și că, uneori, poate genera multe dubii înainte de al cumpăra pe cel mai potrivit. Vă oferim 10 sfaturi pentru a vă cumpăra inelul de logodnă, extrase din experiențele vânzătorilor de bijuterii.

Vorbește cu ea

Deși cererea în căsătorie trebuie să fie o surpriză, încearcă să vorbești cu partenera ta despre gusturile ei vis a vis de bijuterii și inele: stil, metal, nu numai chetii legate de preț. Este una dintre cele mai fericite zile din viața ta, așa că merită să cauți câteva indicii pentru a te apropia de perfecțiunea în viziunea ei. În momentul marii întrebări, vei fi cu siguranță răsplătit cu un zâmbet pe care nu îl vei uita niciodată.

Stabilește bugetul

Cât ar trebui să cheltui pentru un inel de logodnă? Deși există sute de articole care spun că ar trebui să cheltui salariul pe două luni, sfatul nostru este să puneți în valoare micile detalii, gustul partenerului și bugetul pe care îl aveți înainte de a investi o avere. Nu intotdeauna atenția trebuie să fie întreptată spre inele de aur. Un inel de logodnă este, înainte de toate, o promisiune pentru viitor, iar ceea ce contează este sentimentul pe care îl împărtășești.

Consultă apropiații

Când ai deja mai mult sau mai puțin clar ce dorește ea de la un inel de logodnă, ca să scapi de orice dubiu, cel mai bun lucru este că vorbești cu oamenii care o cunosc cel mai mult, astfel încât să te poată ajuta să decizi și, astfel, să fii complet sigur că va fi perfect pentru ea.

Comandă inelul cu cel puțin o lună înainte

Ea este persoana cu care urmează să-ți petreci restul vieții, așa că de ce să aștepți până în ultimul moment pentru a cumpăra inelul de logodnă perfect? Reține că timpul de livrare pentru un inel realizat manual este de minim de două săptămâni. Dacă aveți deja momentul fixat, incepeți căutarea inelului perfect și cu cel puțin o lună înainte decideți și comandați.

Importanța certificatului

Un certificat care garantează autenticitatea inelului dvs. de diamant este esențial și vă va ajuta să cunoașteți caracteristicile acestuia. În general toate bijuteriile sunt însoțite de un certificat de autenticitate a diamantului care garantează calitatea diamantelor puse în bijuterie, specificând numărul, mărimea, caratele, culoarea și puritatea. Cauți bijuterii de aur?

Cum să nimerești mărimea

Cu siguranță unul dintre lucrurile complicate este dimensiunea inelului. Cum să rezolvi dilema? Găsește-ți un complice, o prietenă prieten sau un membru al familiei pentru a face munca de detectiv sau profită de un moment oportun pentru a măsura un inel pe care ea îl poartă.

Personalizarea

Posibilitatea de a personaliza inelul de logodnă îl face și mai special și unic. Prin urmare, aceasta este o opțiune pe care tot mai mulți o aleg: o frază, o dată sau un mesaj special care vă amintește întotdeauna de voi. Va trebui în acest caz să planificați achiziționarea inelului chiar devreme de o lunp, deoarece poate dura mai mult timp până la livrare.

Condiții de returnare

Deși durează săptămâni pentru a alege inelul perfect cu diamante pentru jumătatea ta, este posibil să nu fie unul definitiv. Este posibil să nu fie dimensiunea bună, să nu se potrivească stilului, sau chiar să te refuze. Citiți bine condițiile de achiziție în cazul în care trebuie să vă schimbați sau să vă returnați inelul de logodnă.

 

Ultima oră

Comentariul meu