sute de calculatoare au fost donate școlilor și elevilor din județ

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a demarat o acțiune de distribuire de calculatoare către elevii care nu pot participa la lecțiile online. Astfel, în luna mai, peste 400 de unități de calculatoare au fost donate atât școlilor, cât și elevilor.

În luna mai, la inițiativa Inspectorului Școlar General prof. dr. Alexandru Petru Dumbravă, ISJ Sibiu a demarat o acțiune de distribuire către elevii ce nu au posibilități de continuare a învățării în mediul on-line, a calculatoarelor donate de către diferiți agenți economici și persoane fizice. Prin acesată acțiune, la sediul CCD Sibiu au fost donate peste 400 de unități de calculator.

Informaticieni din diferite unități de învățământ, sub coordonarea ISJ Sibiu, au instalat partea de software necesară elevilor, iar o parte din acestea au fost distribuite către Liceul Tehnologic Mârșa, Scoala Gimnaziala Rosia, Scoala Gimnaziala Altana, Scoala Gimnaziala Nocrich, Scoala Gimnaziala Bazna, Scoala Gimnaziala Bratei, Scoala și către Școala Gimnazială Racovița, precum si la elevi, din Sibiu si judet, individual.

Ultima oră

Comentariul meu