modificări ale programului de relații cu publicul la isu sibiu
FOTO: arhivă

Programul de Relații cu Publicul al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost modificat. 

Având în vedere implementarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, după încetarea stării de urgență, ISU Sibiu face următoarele precizări referitoare la modificarea programului de relații cu publicul:

1. Primirea în audiență se va efectua numai în cazuri cu caracter deosebit, raportat la situația prezentată de către solicitant , în baza unei cereri (modelul este afișat pe www.isusibiu.ro), care va fi transmisă Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu pe email:secretariat@isusibiu.ro. Activitatea se va efectua în condiții de respectare a măsurilor de distanțare socială și a regulilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus COVID -19;

2. Consilierea cetățenilor cu privire la informațiile de interes privind activitatea de soluționare a petițiilor și primire în audiență se va efectua doar telefonic apelând numerele de telefon ale instituției afișate pe www.isusibiu.ro .

3. Petițiile din partea cetățenilor se pot transmite astfel:

  • Prin corespondență la adresa Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu , Str. Poet Vasile Cârlova nr. 16-21;
  • Pe adresa de e-mail : secretariat@isusibiu.ro.
  • Completarea on-line a formularului postat pe website-ul instituției (www.isusibiu.ro)

Ultima oră

Comentariul meu