ce pățesc hoții care au dat mai multe spargeri într-un service auto din mediaș
FOTO arhivă

Hoții care au dat iama într-un service auto de pe raza municipiului Mediaș și au furat mai multe scule electrice au ajuns în fața magistraților. Aceștia rămân liberi, fiind cercetați sub măsura controlului judiciar. 

„La data de 21 mai a.c., cei trei bărbați reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată au fost prezentați cu propunerea legală Parchetului de pe langa Judecatoria Medias, față de aceștia luându-se măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim că, la data de 20 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut trei bărbați, în vârstă de 23, 28, respectiv 29 de ani, domiciliați în localitatea Hoghilag, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată. În fapt, cei trei sunt bănuiți că, în perioada februarie – mai a.c., ar fi pătruns în patru rânduri într-un atelier de reparații auto de pe raza municipiului Mediaș, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice, creând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei. Detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu