accident pe calea cisnădiei - motociclist lovit de o mașină
FOTO arhivă

Un accident rutier a avut loc, vineri, la orele prânzului, pe Calea Cisnădiei. Un șofer s-a izbit cu mașina de un motociclist. Acesta a fost dus la spital. 

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-a petrecut pe Calea Cisnădiei în intersecția cu strada I.V. Ispas. „Un șofer de 71 de ani, sibian, nu se asigură la efectuarea unui viraj la stânga și nu acordă prioritate de trecere unui motociclist în vârstă de 27 de ani care circula regulamentar și care se deplasa spre municipiul Sibiu. Trafic ușor îngreunat, se circulă alternativ. Polițiștii rutieri sunt la fața locului”, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj Smurd. Motociclistul rănit a fost dus la Spitalul Militar.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, str. Calea Cisnădiei la un accident rutier produs între un autoturism și o motocicletă. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat (motociclistul) de cca 27 de ani care a fost transportat la CPU Spital Militar Sibiu cu traumatism umăr”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu