foto: prefectul județului sibiu, controale la hypermarket-urile din oraș

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, a efectuat câteva vizite în teren, pentru a verifica modul în care se respectă dispozițiile date în contextul stării de alertă.

Vizitele au fost efectuate în cadrul a două hypermarketuri din Sibiu, alături de reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. foto: prefectul județului sibiu, controale la hypermarket-urile din oraș foto: prefectul județului sibiu, controale la hypermarket-urile din oraș

Mircea Crețu a spus că este bucuros fiindcă atât reprezentanții centrelor comerciale, cât și cetățenii au înțeles cât de important este să respectăm măsurile de prevenție.

„Ținând cont că de câteva zile ne aflăm în stare de alertă și că odată cu instituirea acesteia s-au dispus o serie de măsuri de prevenire a coronavirusului SASR CoV-2, am considerat că este necesar să văd dacă aceste dispoziții sunt implementate corect și corespunzător. În urma vizitelor făcute în Municipiul Sibiu, alături de polițiștii sibieni, mă bucur că atât reprezentanții hipermarketurilor, cât și cetățenii au înțeles că este important să avem un comportament responsabil și să fim precauți, respectând obligativitatea purtării măștii în spațiile închise și mai ales în locuri aglomerate. Sper din tot sufletul să depășim cu bine și această perioadă și încet, încet să revenim la o normalitate”, transmite prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu.

Ultima oră

Comentariul meu