colonelul cosmin balcu schimbat de la conducerea isu sibiu

După 12 ani la șefia Inspectoratului Județean pentru situații de Urgență Sibiu, colonelul Cosmin Balcu se pensionează. Atribuțiile sale au fost preluate de maiorul Lucian Trefaș, fost prim-adjunct al ISU Sibiu.

”Colonelul Balcu a luat decizia să se pensioneze încă de la începutul anului dar, pentru că a început pandemia de coronavirus, și-a amânat planurile cu câteva luni. Între timp a avut și niște probleme de sănătate pe care trebuie să le rezolve”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, un reprezentant al ISU Sibiu.

Potrivit aceleiași surse, activitatea lui Cosmin Balcu la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu ar urma să se încheie în luna iunie dar nu se cunoaște încă o dată exactă, deoarece pensionarea nu a fost încă aprobată de la București.
„La ora actuală, e în desfășurare procesul de predare – primire a funcției. Sunt mai multe proceduri de îndeplinit înainte de predarea comenzii. Astăzi (n.r. joi) la comanda ISU Sibiu se află maiorul Lucian Trefaș, care este interimar, până când se va încheia acest proces de predare – primire”, a mai spus sursa citată.

Postul rămas vacant după pensionarea lui Cosmin Balcu, va fi scos la concurs. Până atunci, șeful interimar al ISU Sibiu va fi maiorul Lucian Trefaș. 

Ultima oră

Comentariul meu