VIDEO: Furt dintr-un magazin din Cartierul Arhitecților - Hoții au intrat cu măști pe față

Doi tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere, marți dimineață, în timp ce furau produse cosmetice dintr-un magazin din Cartierul Arhitecților. Aceștia au venit echipați cu măști de protecție, s-au învârtit o vreme printre rafturi, după care și-au umplut ghiozdanele.

Furtul a avut loc marți, în jurul orei 09,30, într-un magazin de pe strada Daniel Renard din Cisnădie. Doi hoți au dat iama la raftul cu produse cosmetice.

„La data de 20 mai a.c., la nivelul Poliției Orașului Cisnădie a fost depusă plângerea reprezentanților unei societăți comerciale, prin care se reclamă faptul că, în dimineața zilei de 19 mai a.c., în jurul orei 09,30, doi tineri au sustras dintr-un magazin din Cartierul Arhitecților mai multe produse cosmetice în valoare de 90 de lei”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii au deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt, iar cercetările continuă în vederea identificării autorilor și aplicării măsurilor legale în consecință.

YouTube video

Potrivit imaginilor video, hoții au venit echipați cu măști, fiindcă purtarea acestora este obligatorie în spațiile publice închise. Cu ajutorul măștilor însă, hoții încearcă, pe de altă parte, să nu fie recunoscuți. S-au învârtit câteva minute printre rafturi, după care unul dintre ei a deschis un ghiozdan în care a băgat rapid produsele. Celălalt hoț „a stat de șase”. Dacă îi recunoașteți pe cei doi hoți și aveți informații despre ei, anunțați poliția.

Ultima oră

Comentariul meu