sibianul prins beat la volan două zile la rând a fost reținut
FOTO arhivă

Bărbatul din Gura Râului, depistat beat la volan de două ori într-un interval de 24 de ore, a fost reținut de polițiștii sibieni. 

„La data de 18 mai, în baza probatoriului administrat în două dosarele penale privind săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, un bărbat din Gura Râului a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu. În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii a două fapte de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe ( art. 335 alin. (2) cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul Penal)”, informează Luciana Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul a fost depistat, prima oară, pe raza localității Gura Râului, în jurul orei 16.30, la volanul unui autoturism, având o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ziua următoare, în jurul orei 08,30, a fost depistat din nou. De această dată, avea o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat. Detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu