fc hermannstadt reia antrenamentele - iuliu mureșan rămâne la echipă

Fotbaliștii și stafful FC Hermannstadt au efectuat luni testul pentru depistarea coronavirusului COVID-19. Toate rezultatele sunt negative.

Așa se face că după două luni de autoizolare și antrenamente efectuate la domiciliu, lotul și stafful FC Hermannstadt s-a reunit într-un cantonament cu un regim special anti-COVID 19. ’’Cantonamentul este organizat conform unui protocol stabilit de către Comisia Medicală a Federației Române de Fotbal, în urma unor consultări cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerului Tineretului și Sportului, precum și Istitutul Național de Sănătate Publică. Cantonamentul este organizat într-o singură locație, iar pe parcursul primelor 14 zile antrenamentele vor fi axate pe pregătirea fizică, în grupuri de maximum 4 jucători, supervizate de două persoane din staff(tehnic& medical). Precizăm că pe parcursul acestui cantonament, accesul presei și al suporterilor este strict interzis’’, se arată într-un comunicat al clubului sibian.
Vă reamintim că FC Hermannstadt a suspendat antrenamentele pe 16 martie 2020, ca o consecință a deciziei Federației Române de Fotbal de a suspenda toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.
Altfel președintele Iuliu Mureșan rămâne la club. ’’Iuliu Mureșan rămâne alături de FC Hermannstadt, în aceeași calitate ca până acum. Precizăm că nu s-a pus nici o clipă în discuție ca domnia sa să părăsească echipa noastră’’, se arată într-o comunicare oficială a clubului sibian.

Ultima oră

Comentariul meu