Directorul CAS Sibiu, Vasile Spinean, schimbat din funcție de Guvern

Directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Sibiu, Vasile Spinean, a fost schimbat din funcție, potrivit unei Hotărâri de Guvern. Mandatul lui Spinean se încheie „cu un an înainte de termenul legal pentru care a aplicat în momentul derulării concursului pentru ocuparea postului”.

Vasile Spinean a anunțat că își încheie mandatul, „cu un an înainte de termenul legal pentru care am aplicat în momentul derulării concursului de ocupare a postului de Președinte-Director general al CAS Sibiu”.

Directorul CAS Sibiu a fost schimbat din funcție în urma unor modificări făcute printr-o Hotărâre de Guvern. 42 de directori ai CJAS-urilor din România au fost demiși.

Spinean a fost pus în funcție în anul 2017, având un mandat pe patru ani. Anterior, acesta a ocupat funcția de director al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Vasile Spinean a transmis că, datorită celor două funcții ocupate, cea de la CAS Sibiu și cea de la SCJU Sibiu, și-a consolidat „convingerea că pacientul trebuie așezat în centrul preocupărilor sistemului de sănătate, prin îmbunătățirea constantă a calității actului medical și a condițiilor de acordare a acestuia precum și printr-o comunicare corectă și promptă cu toți actorii din acest sector deosebit de important al societății românești”.

Ultima oră

Comentariul meu