sibian prins rupt de beat la volan două zile la rând în gura râului
FOTO: arhivă

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Gura Râului, a fost prins beat la volan atât sâmbătă, cât și duminică. S-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea a două infracțiuni.

„La data de 16 mai a.c., în jurul orei 16,30, pe DJ 106M, în localitatea Gura Râului, polițiștii Postului de Poliție Gura Râului au depistat un localnic în vârstă de 50 de ani în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În dimineața zilei de 17 mai, în jurul orei 08,30, același șofer a fost depistat pe DJ 106A, pe raza comunei de domiciliu, conducând autoturismul și având o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„De această dată, pe numele conducătorului auto s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, în urma săvârșirii primei infracțiuni, respectiv conducere sub influența alcoolului”, mai spune Welter.

Ultima oră

Comentariul meu