foto: trei accidente luni la sibiu - un motociclist rănit

Trei accidente rutiere au avut loc în cursul zilei de luni la Sibiu. Două dintre ele au fost soldate doar cu pagube materiale. În urma celui de-al treilea eveniment rutier însă, un motociclist a fost rănit.

Săptămâna a început cu trei accidente la Sibiu. Două au fost soldate, din fericire, doar cu pagube materiale. Cel de-al treilea accident, s-a soldat cu o victimă. Odată cu relaxarea măsurilor restrictive, tot mai mulți sibieni au început să iasă din case. Sunt mai multe mașini în trafic și se pare că încep să aibă loc și evenimente rutiere.

Primul accident de astăzi a avut loc în apropiere de mall-ul de Șelimbăr, în jurul orelor prânzului. Un autoturism și un TAXI au fost implicate în evenimentul rutier. Nu a fost nicio victimă, însă ambele mașini au fost avariate. foto: trei accidente luni la sibiu - un motociclist rănit foto: trei accidente luni la sibiu - un motociclist rănit

Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc la prânz la intersecția străzii Cârlova cu Șoseaua Alba Iulia. Un motociclist a fost lovit de o mașină. Nicio persoană nu a fost rănită, potrivit polițiștilor sibieni. foto: trei accidente luni la sibiu - un motociclist rănit foto: trei accidente luni la sibiu - un motociclist rănit

Un al treilea accident a avut loc pe bulevardul Mihai Viteazu. Un alt motoclicist a fost lovit de o mașină.

„Bulevardul Mihai Viteazu, pe sensul spre strada Rahova, șoferul unui autoturism nu se asigură la efectuarea virajului la dreapta și acroșează un mopedist care se deplasa pe pista pentru bicicliști. Mopedistul, sibian în vârstă de 20 de ani, va fi transportat la spital, conștient. Șoferul are 35 de ani și este din Slimnic”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Ambulanței Sibiu. „Conducătorul motocicletei în vârstă de 20 ani a prezentat un traumatism de membru inferior stâng și membru superior stâng. Pacientul este transportat la spital în stare stabilă, monitorizat de echipajul SAJ”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu