video foto: petrecere în herăstrău sâmbătă seară - aglomerație mare, terasele par să funcționeze
FOTO: Facebook Bukuresti 2.0

Zeci de persoane au fost surprinse, sâmbătă seară, în parcul Herăstrău din București, în timp ce participau la o petrecere. Recomandările și regulile autorităților nu sunt luate în seamă, distanțarea nu există. Mai mult, câteva terase par a fi deschise.

Imagini filmate sâmbătă seara în parcul Herăstrău din Bucureşti, după lăsarea serii, arată o aglomerație de cetățeni, în special tineri, pentru care regulile de distanţare cerute de autorităţi nu există. Zeci de persoane se înghesuie la cozi în fața unor terase care par deschise în sistem „take to go”, scrie Digi24.

Puțini poartă măști și nu se sfiesc să se îmbrățișeze. Mai mult, unele imagini au surprins oameni stând chiar pe scaune, la masă, ceea ce a dat naștere unor suspiciuni că unele terase s-au deschis ilegal.

Pe rețelele sociale au circulat imagini potrivit cărora pe o alee din parc un DJ a mixat muzică și sute de oameni s-au strâns să danseze.

video foto: petrecere în herăstrău sâmbătă seară - aglomerație mare, terasele par să funcționeze
FOTO: Facebook Bukuresti 2.0

La scurt timp după ce imaginile cu aglomerația de noapte din parcul Herăstrău au devenit publice, autoritățile au intervenit și i-au convins pe oameni să plece acasă, astfel că în jurul orei 23:30 nu mai era nimeni în parc.

Sursa: Digi24 / Video: Facebook Irina Antonie

Ultima oră

Comentariul meu