live acum - sibiul în primul weekend după ieșirea din starea de urgență - cum să ne comportăm și ce să nu facem

Sibiul este oficial deja în a doua zi de stare de alertă. De vineri am ieșit din starea de urgență și odată cu acest lucru s-au relaxat și măsurile impuse de autorități. Medicul Eduard Egri este invitatul nostru sâmbătă, 16 mai, la ’’Interviuri pe Față’’ de la ora 14.00.

YouTube video

Din acest weekend putem să ne deplasăm în localitate și zona metropolitană fără să mai fie nevoie să avem asupra noastră acele declarații justificative. Asta înseamnă că oamenii pot să iasă din case fără restricții. Lucrul acesta s-a simțit încă de vineri și în Sibiu. Foarte multă lume a simțit nevoia să iasă din case pentru plimbări în parcuri sau în zonele tradiționale de promenadă.
Totuși pericolul nu a trecut și autoritățile ne îndeamnă să respectăm anumite reguli impuse prin actuala stare de alertă. În continuare se impune distanțarea socială și nu este recomandat să revenim la viața normală de acum două luni.
Pentru a afla ce putem face și ce nu e recomandat să facem în această perioadă, vom dialoga cu medicul sibian Eduard Egri. Acesta este invitatul Deliei Pușcă, sâmbătă după amiază, de la 14.00 la ’’Interviuri pe Față’’, pe www.oradesibiu.ro și pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu