video foto autostradă blocată de lemne pe un sens la sibiu - au căzut peste două mașini

Traficul rutier pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș, către Agnita este afectat din cauza unui accident rutier.

UPDATE: „În această seară, în jurul orei 18:30, pe A1, km. 242, calea 1, sensul spre Deva, în zona ieșirii spre Agnita, remorca unui camion încărcat cu material lemnos a intrat în balans, iar buștenii transportați au căzut pe carosabil pe ambele sensuri de mers, avariind 2 autovehicule, câte unul pe fiecare direcție, și blocând traficul rutier total spre Deva timp de aproximativ 1 oră. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, fără victime omenești. Partea carosabilă a fost curățată, iar în prezent se circulă normal pe ambele căi de deplasare”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știrea inițială: Accidentul a avut loc vineri după amiază, la intersecție DJ 106, Sibiu – Agnita cu breteaua de coborare de pe A1. Un camion plin cu lemne a blocat un sens de mers. Cel puțin o mașină a fost avariată în urma accidentului. Materialul lemnos s-a împrăștiat pe carosabil iar circulația a fost deviată temporar.

La fața locului se află echipaje ale Poliției Rutiere și se intervine cu o macara pentru îndepărtarea buștenilor din lemn de pe carosabil.

YouTube video

video foto autostradă blocată de lemne pe un sens la sibiu - au căzut peste două mașini video foto autostradă blocată de lemne pe un sens la sibiu - au căzut peste două mașini video foto autostradă blocată de lemne pe un sens la sibiu - au căzut peste două mașini

video foto autostradă blocată de lemne pe un sens la sibiu - au căzut peste două mașini video foto autostradă blocată de lemne pe un sens la sibiu - au căzut peste două mașini

Ultima oră

Comentariul meu