„dezlegare” la tuns - sibienii s-au îngrămădit la coadă la o frizerie de lângă piața cibin
FOTO: Alexandru Olaru

Starea de urgență a fost înlocuită, de vineri, cu starea de alertă. Din 15 mai, românii au liber la plimbări, nemaifiind nevoie să completeze declarația pe propria răspundere atunci când ies din casă, în interiorul localității. Odată cu relaxarea restricțiilor, s-au deschis și saloanele de înfrumusețare și frizeriile. Încă de la primele ore la dimineții, primii clienți au apărut nerăbdători.

Timp de două luni, sibienii au fost nevoiți să rămână în case. Saloanele de înfrumusețarea și frizeriile și-au oprit activitatea, însă părul oamenilor a crescut în continuare, iar manichiura s-a stricat… Unii s-au tuns acasă, însă pentru alții a fost mai dificil. De astăzi însă a fost „dezlegare” la tuns. La o frizerie din apropiere de Piața Cibin, și-au făcut apariția clienții încă de la ora deschiderii.

Mai mulți sibieni au fost pozați în timp ce așteptau, la coadă, în fața frizeriei. Fotografia a fost realizată vineri, la ora 8:20.

„dezlegare” la tuns - sibienii s-au îngrămădit la coadă la o frizerie de lângă piața cibin
FOTO: Alexandru Olaru

După pierderi considerabile și două luni de şomaj tehnic, proprietarii saloanelor de înfrumusețare din Sibiu și-au reluat activitatea. Angajaţii trebuie să fie echipaţi corespunzător, pentru a putea împiedica răspândirea virusului. De asemenea, și clienții trebuie să respecte norme stricte de igienă și de protecție. VEZI AICI CUM S-AU PREGĂTIT SALOANELE DIN SIBIU DE REDESCHIDERE.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu