orban și turcan merg vineri pe șantierul autostrăzii sibiu - boița să vadă cum decurg lucrările

Prim-ministrul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, merg vineri pe șantierul autostrăzii A1 Sibiu – Pitești pentru a vedea cum decurg lucrările la tronsonul Sibiu – Boița.

„Guvernul și-a asumat nu doar deblocarea marilor investiții, ci și accelerarea realizării lor, acesta fiind motivul pentru care, periodic, verificăm în teren etapele de construcție. În urmă cu câteva săptămâni, cu ocazia vizitei precedente, am transmis un mesaj categoric de sprijin din partea Executivului, atât pentru constructori, cât și pentru autoritățile locale, astfel încât să fie respectate termenele asumate”, a spus Raluca Turcan, vicepremierul României.

Vizita vine la doar câteva zile după semnarea contractului de executie pentru lotul V al autostrăzii Sibiu-Pitești (tronsonul Curtea de Argeș-Pitești).

De asemenea, liderii de la Guvern vor vizita șantierul autostrăzii Sebeș-Turda. Prim-ministrul Ludovic Orban și vicepremierul Raluca Turcan se vor deplasa și la Cugir și Sebes alături de alți membri ai Guvernului, la fabricile unuia dintre marii investitori din zona, Grupul Daimler și la Uzina Mecanică din Cugir.

Ultima oră

Comentariul meu