incalzitoare pe gaz, pentru terasa, curte sau gradina, cu flacara adevarata!

Vin serile lungi de vara si probabil ca te gandesti la o solutie pentru a prelungi noptile pe care le petreci alaturi de familie si prieteni in gradina sau pe terasa. Nu, nu ai nevoie de un semineu pe lemne pefoc, ai nevoie de un incalzitor pentru terasa, pe gaz!

Încălzitoarele cu gaz “apar” tot mai des pe terase, balcoane sau grădini. Ele devin nu numai o facilitare practică și un mod de încălzire, în special în serile mai răcoroase, ci și un dispozitiv plin de gust la aranjamentul exterior. Această soluție este utilizată pe scară largă în proiectele de acasă, dar funcționează bine si în industria HoReCa. Formele de design și o linie estetică atractiva o fac nu numai o opțiune de încălzire, ci și una decorativă!

YouTube video

Ce sunt încălzitoarele cu gaz?

Un incalzitor de terasa pe gaz este o soluție de încălzire modernă folosită în spațiul extern. Aceste dispozitive sunt concepute în principal pentru locuri care nu au nevoie de încălzire permanentă. Vorbim despre restaurant de sezon sau grădini de cafenea, terase de casă de vară, foișoare etc.

incalzitoare pe gaz, pentru terasa, curte sau gradina, cu flacara adevarata!Incalzitorul de tip UMBRELLA este alimentat cu gaz lichid dintr-o butelie ascunsa in carcasa inferioara a aparatului. Flacarile sunt inchise intr-o incinta speciala cu sticla care protejeaza utilizatorul de contactul direct cu focul.

Plasați-l afară, va arăta frumos și va oferi o căldură plăcută – chiar și în zilele răcoroase de toamnă. Un astfel de sistem permite nu numai relaxare în seara de vară, ci și extinde automat sezonul de alocare al grădinilor de cafenele. Ne putem bucura liber de un pahar de vin în grădină, chiar și atunci când temperatura începe să scadă brusc.incalzitoare pe gaz, pentru terasa, curte sau gradina, cu flacara adevarata!

Avantajele încălzitoarelor pe gaz

Această soluție de incalzire are multe avantaje. Unul dintre cele mai plăcute pentru portofoliu este, fără îndoială, economia sa. Obținem încălzirea unor zone chiar larg deschise, cu un pret relativ mic. Încălzitoarele de acest tip sunt perfecte pentru grădină, terasă sau balcon. Prețul rezonabil al acestora, combinat cu costul destul de scăzut al materiei prime folosite este cu siguranță un amestec care va atrage mulți clienți. In plus, nu e  nevoie de un cos de fum cermic cu pret mare pentru evacuare (ca la un semineu clasic), nu e nevoie de meserias sau de alte accesorii, totul se monteaza rapid si usor!

Datorită designului modern și a respectării tuturor standardelor termice, dar și obținerea certificatelor necesare, se ofera încredere absolută că acest dispozitiv este sigur pentru noi și pentru mediu. Cu respectul cuvenit pentru familie, casa si mediu, obtinem o soluție care poate fi numită cu ușurință una de familie!

YouTube video

Focul incalzitorului este acoperit cu sticlă, deci nu prezintă o amenințare directă. În cele din urmă, este un tip de încălzire ecologic, deoarece folosește o sursă de energie relativ redusă, a cărei achiziție este mult mai ecologică decât cărbunele sau chiar decat lemnul.

În acest fel, obținem o atracție vizuală care ne imbunatateste instant starea de spirit – fie pe terasă, în grădină sau în curtea restaurantului ori a cafenelei noastre. Este o combinație perfectă între universalitatea aranjamentului, design deosebit și confort termic, pe care le vom obține toate cu un încălzitor pe gaz!

Asadar, vrei sa te bucuri de o flacara adevarata, dar sigura, in acelasi timp, la tine in gradina, de seri racoroase incalzite ambiental si estetic? Atunci alege acest semineu pentru terasa! Accesibil ca pret, sigur, modern si elegant, dar si economic – o butelie, doua iti ajung suficient timp!

 

Ultima oră

Comentariul meu