hotelul ramada sibiu donează 2000 de măști de protecție direcției de asistență socială sibiu

Hotelul Ramada Sibiu se alătură încă o dată eforturilor comunității sibiene și donează 2000 de măști de protecție Directiei de Asistenta Sociala Sibiu. După o prima donatie de 4000 de masti chirurgicale către Spitalul Judetean Sibiu, hotelul Ramada Sibiu doneaza astăzi 2000 de masti de protecție Directiei de Asistenta Sociala Sibiu.

,,Am facut toate eforturile de a contribui la sustinerea Spitalului Judetean Sibiu, dar am constatat ca lupta anti-COVID19 se poarta si pe alte <fronturi>. Astfel, am decis sa sprijinim si Directia de Asistenta Sociala Sibiu, printr-o donatie de 2000 de masti de protectie. Sunt familii nevoiase, batrani care nu isi permit, sau nu au acces la masuri de protectie. Sunt convins ca Directia de Asistenta Sociala va putea face o distribuire a acestor masti, astfel incat si cei mai vulnerabili membri ai comunitatii noastre sa poata beneficia de o forma de protectie impotriva acestui virus, mai ales in conditiile in care purtarea mastilor va deveni obligatorie dupa data de 15 mai.” – Carabulea Oprea-Nicolae.                         

Cele 2000 de măști de protecție au fost achizitionate de la un producător român, și urmează să intre în posesia reprezentatilor Directiei de Asistență Socială Sibiu chiar astăzi.

,,In aceasta perioada de grea incercare, este important sa înțelegem ca e nevoie de eforturi comune. Atât cât putem, suntem determinati sa continuam sa sprijinim comunitatea sibiana, în aceasta lupta comuna anti-COVID19” – Ilie Carabulea.

Compania General Hotel Group și familia Carabulea continuă să fie alaturi, astfel, persoanelor și companiilor din Sibiu care vin în sprijinul autorităților locale în lupta cu virusul Covid-19, și care fac demersuri serioase pentru a ajuta comunitatea sibiană, prin toate mijloacele de care dispun.

Cu mulțumiri,

General Hotel Group / familia Carabulea

Ultima oră

Comentariul meu