cinci amenzi date luni în tot județul sibiu pentru nerespectarea măsurilor ordonanțelor
FOTO: arhivă

În cursul zilei de luni, 50 de polițiști sibieni, 52 de polițiști locali 105 jandarmi și 12 efective MApN au desfășurat 65 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Cinci persoane au fost amendate pentru că nu au respectat măsurile ordonanțelor militare.

„În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 11 mai a.c., au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare de 4.000 de lei, din care 2 pentru nerespectarea măsurii privind izolarea și 3 pentru fapte în context COVID 19”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În perioada de referință, 4 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 564 persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Totodată, 5 PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență.

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, face un apel către toți locuitorii județului nostru să respecte regulile de distanțare socială, dispozițiile Ordonanțelor Militare și să rămână acasă. „Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și nu uitați că putem ieși cu bine din această încercare doar dacă respectăm regulile și continuăm să acționăm împreună”.

Cele mai importante reguli de urmat sunt:
– Spălatul pe mâini;
– Purtarea măștii în spațiul public;
– Păstrarea distanței sociale.

Ultima oră

Comentariul meu