bucureșteanul care a păcălit o minoră din sibiu să îi trimită poze dezbrăcată cere să fie lăsat în libertate
FOTO: arhivă

Bucureșteanul care a păcălit o minoră din Sibiu să îi trimită poze dezbrăcată și apoi a șantajat-o, s-a săturat de arest. Bărbatul cere să fie cercetat în libertate, sub măsura controlului judiciar. 

Bărbatul în vârstă de 27 de ani din București, cercetat după ce a șantajat o copilă de 14 ani din Sibiu să îi trimită poze și filmulețe în ipostaze sexuale, a fost arestat preventiv la finalul lunii martie. Acesta a cerut pe atunci să fie arestat la domiciliu, însă magistrații i-au respins cererea.

Acum, bucureșteanul a cerut să fie cercetat în libertate, sub măsura controlului judiciar. Și de această dată, magistrații au respins cererea. Individul se află în arestul IPJ Sibiu.

„Menţine măsura arestului preventiv a inculpatului ACIUBOTĂRIȚEI DANIEL VLAD, aflat în Arestul I.P.J. Sibiu, (mandat de arestare preventivă nr.6/UP din data de 26.01.2020 emis de Tribunalul Sibiu), luată prin încheierea penală nr. 20/CC din data de 19.03.2020 pronunţată de Tribunalul Sibiu în dosarul nr. 656/85/2020, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de pornografie infantilă prin sisteme informatice în formă continuată. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar formulată de inculpat, prin avocat”, se arată pe site-ul Tribunalului Sibiu.

Vă reamintim că, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, bărbatul în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul București, ar fi determinat o minoră, în varsta de 14 ani, din județul Sibiu, să se fotografieze și să se filmeze în diferite ipostaze cu conținut sexual explicit, materiale pe care minora i le-ar fi transmis prin intermediul rețelelor de socializare. Când copila a refuzat să-i mai transmită fotografii și înregistrări video, bărbatul ar fi amenintat-o cu publicarea imaginilor pe rețelele de socializare. Detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu