accident la avrig - vinovatul este un șofer rupt de beat
FOTO arhivă

Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit la Avrig. Din fericire, nicio persoane nu a fost rănită, evenimentul rutier fiind soldat doar cu pagube materiale. Șoferul care a provocat accidentul era însă rupt de beat.

Un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

„În fapt, la data de 12 mai, în jurul orei 01.10, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Tălmaciu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Bisericii din orașul Avrig a pătruns în Drumul Național 1 E68 fără să acorde prioritate de trecere vehiculelor care aveau acest drept și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar pe sensul Sibiu – Brașov”, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului din Tălmaciu rezultat indicând valoarea de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice (art. 336 alin. 1 din Codul penal).

Ultima oră

Comentariul meu