video muzeul în aer liber își redeschide porțile - în ce condiții vor fi primiți vizitatorii

Directorul Complexului Național Muzeal Astra, Ciprian Ștefan, a anunțat, marți, că pregătirile pentru redeschiderea muzeului în aer liber au intrat în linie dreaptă. Acesta a explicat ce măsuri s-au luat pentru protecția vizitatorilor muzeului.

Directorul Complexului Național Muzeal Astra spune că, în noile condiții, muzeul pe care îl conduce ar putea primi în jur de 2500 de vizitatori pe zi.

„Noi ne-am pregătit deja pentru deschidere. La poarta principală sunt montate deja viziere pentru zona de casierii. Sunt montați suporți pentru dezinfectanți iar Muzeul în aer liber, practic 50 ha, permite un flux de 2500 de vizitatori pe zi. Cred ca este foarte important să fie deschis. E un refresh absolut necesar pentru revigorarea imediată. În funcție de măsurile concrete care vor ieși din Parlament, va trebui să ne adaptăm tot programul și circuitul de vizitare”, spune Ciprian Ștefan.

„Drumul spre (re)deschidere a intrat pe ultima sută de metri! Ce măsuri de prevenție anti-COVID-19 s-au luat până acum la Muzeul ASTRA și alte detalii utile despre următoarea perioadă, aflați dintr-un interviu cu dl Ciprian Anghel Ștefan, managerul general al Muzeului ASTRA”, scrie într-o postare pe pagina de Facebook a Muzeului Astra.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pana nu dau drumul in muzeu vizitatorilor si cu animale de companie…….NU VIZITAM !!!!!Singurul muzeu in aer liber unde nu ai voie sa intri cu cainele…….niste penibili.