scandal la un magazin din sibiu - poliția a amendat cinci persoane implicate

Cinci indivizi au fost sancționați contravențional duminică seara, după ce au făcut scandal în fața unui magazin din Sibiu. Aceștia erau revoltați fiindcă angajații și-au terminat programul de lucru și au închis.

Scandalul a avut loc în fața magazinului PROFI de pe strada Henri Coandă din Sibiu. Cinci indivizi, cu vârste cuprinse între 16 și 40 de ani, au început să urle și să îi înjure pe angajați fiindcă au închis magazinul, conform programului.

A fost nevoie de șase echipaje de Poliție pentru a calma spiritele. Din fericire, cearta a fost aplanată la timp, astfel că nicio persoană nu a fost rănită.

Fiindcă au făcut gălăgie, cei cinci scandalagii nu au rămas nepedepsiți. Dacă nu au reușit să își cheltuiască banii pe produsele din magazin, acum sunt nevoiți să îi scoată din buzunare pentru a achita amenzile.

„Cinci persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.500 de lei, pentru tulburarea ordinii și linistii publice, adresarea de injurii și participare la scandal”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu