restricții de circulație pe valea oltului - se asfaltează la câineni și călimănești

Centrul Infotrafic anunță restricții de circulație, luni, pe două tronsoane ale DN7, Râmnicu Vâlcea-Sibiu, unde vor avea loc lucrări de reparații.

Astfel, luni, până la ora 20.00, sunt impuse restricții pe DN 7 între kilometrii 232 – 234+200 de metri, pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, unde se execută lucrări de turnare covoare asfaltice. Traficul rutier se desfășoară pe o jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

De asemenea, pe tronsonul kilometric 200+600 de metri – 201+400 de metri al DN 7, pe raza localității Călimănești, vor avea loc lucrări de acoperire rosturi la podul Cârligu Mic. Astfel, luni, în intervalul 08.00 – 16.00, se va circula pe o jumătate de cale, traficul fiind dirijat cu piloți de circulație.

Tot luni, până la ora 18.00, pe DN 67B Pitești – Târgu Cărbunești, între kilometrii 74 – 75, pe raza localităților Stanomiru și Lăcustenii de Sus, vor fi aplicate restricții, din cauza unor reparații ce au loc la partea carosabilă. Și în acest caz traficul rutier se desfășoară pe o jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

Restricții similare sunt impuse luni și pe DN 64 Râmnicu Vâlcea – Olănești, pe tronsonul kilometric 126+600 de metri – 126+800 de metri, pe raza localității Păușești, unde au loc lucrări de înlocuire a parapetului metalic.

Polițiștii le recomandă șoferilor să respecte semnificația semnalizării temporare și să adapteze viteza la condițiile de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu