lemne furate cu camionul din agnita – amendă usturătoare pentru hoț
FOTO: ARHIVĂ

Un bărbat din Agnita a fost prins în timp ce transporta lemne furate cu camionul. Oamenii legii au confiscat cantitatea de material lemnos și i-au dat și o amend de 6.000 de lei.

„La data de 8 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul silvic. Cu această ocazie, în jurul orei 16,00, pe strada Floreasca din orașul Agnita, polițiștii au identificat un localnic în vârstă de 33 de ani în timp ce transporta cu un camion cantitatea de 9,50 mc material lemnos”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pe avizul de însoțire prezentat de șofer era consemnată doar cantitatea de 1,50 mc material lemnos, astfel încât polițiștii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în valoare de 6.000 de lei, iar cantitatea de 8 mc material lemnos a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Agnita.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. De ce nu dati numele? Scrieti: Consilierul local al PNL Agnita, Bogdan Duca, a fost prins cu camionul de lemne!!!

    1. Domnule Nicule … Domnul duca nu este cel descris în anunț. Dacă tot va dați unul bun de gura informativa mai întâi, și apoi vorbiți în cunoștință de cauza.
      Îl cunosc și îl respect pe acest domn care muncește cât zece ca tine la un loc și încă ceva mai mult.
      Asa ca decât sa te împuti stand și consumând aerul degeaba te invit sa muncești, și poate atunci o sa și poate și vei afla și cine este descris.