video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu

Sibienii s-au mândrit mereu cu orașul lor dar acum, după luni întregi de izolare, tânjesc la momentul în care vor ieși din nou în piețe, vor rătăci pe străduțele înguste, ascunse după zidurile groase ale vechii cetăți sau se vor opri ca să se odihnească lângă fântânile curgătoare. Frumusețea orașului ne lipsește tuturor. Am făcut un tur de oraș, în ultimul weekend din timpul stării de urgență. Vă arătăm un Sibiu gol, dar la fel de frumos ca întotdeauna.

Noi, sibienii, suntem oamenii molcomi, dar calzi și primitori. Suntem îndragostiti de contradicții și ne mândrim că trăim în, probabil, cel mai frumos oraș din lume. Acum, Sibiul e gol și pustiu. Îl putem admira doar de la fereastră.

Așa, în liniște, descoperim că frumusețea lui ne lipsește, dar nu uităm un lucru. Când toate acestea se vor termina, ne vom întoarce din nou în piețe. Clădirile, parcurile și muzeele cu care ne mândrim, vor reveni la viață și le vom prețui frumusețea așa cum poate nu am știut să o facem până acum. Vom împărtăși din nou lumii intregi, fascinația unui oraș medieval cosmopolit și plin de viață.

Pentru că, după ferestrele în spatele cărora stăm acum, este SIBIU, probabil cel mai frumos oraș din lume.

YouTube video

sibiu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu video foto sibiu, ultima duminică în stare de urgență - zile de care ne vom aduce aminte mereu

Ultima oră

Comentariul meu