tentativă de sinucidere la un hotel din sibiu - un bărbat în carantină a vrut să se arunce de la balcon

Tentativă de sinucidere, sâmbătă seară, la Hotelul Apollo din Sibiu. Un bărbat de 52 de ani, aflat în carantină, a amenințat că se aruncă de la balcon dacă nu este lăsat să plece acasă. S-a lăsat cu greu convins de negociatori să renunțe la intenția de a-și curma viața.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, s-a întors din Franța și a fost pus în carantină, la Hotelul Apollo, din Sibiu. Sâmbătă seara, nu a mai putut suporta izolarea și a amenințat că se aruncă de la primul etaj al hotelului, dacă nu este lăsat să plece acasă.

„În seara zilei de 9 mai, în jurul orei 19,40, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au fost solicitați să intervină într-un centru de carantină din județul Sibiu, unde un bărbat amenința că, dacă nu i se permite să plece acasă, se aruncă de pe balconul camerei amplasate la etajul 1”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

La centrul de carantină au fost chemați doi polițiști negociatori de la Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu. Aceștia au reușit cu greu să îl convingă pe bărbat să nu recurgă la gestul extrem de a-și lua viața.

„La fața locului au intervenit cei doi polițiști negociatori din cadrul I.P.J. Sibiu, care au reușit să-l convingă pe bărbat să se întoarcă în camera unității fără a recurge la gesturi extreme care i-ar putea periclita viața”, a mai precizat Elena Welter.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD.

„Un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență la unul din centrele de carantinare din județul Sibiu pentru a acorda, la nevoie, primul-ajutor medical calificat unei persoane de sex masculin, care amenința că se aruncă de la etajul I al centrului de carantină”, a transmis ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu