sibian de 54 de ani, mort de coronavirus - 929 de decese înregistrate la nivel național
FOTO: arhivă

Grupul de Comunicare Strategică a mai anunțat, sâmbătă după – amiază, un deces din cauza COVID – 19, la Sibiu, după ce, alte două au fost raportate în cursul dimineții. Este vorba despre un bărbat de 54 de ani.

Decesul cu numărul 928, la nivel național, este al 31-lea din județul Sibiu.

Bărbatul de 54 de ani, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, pe 28 aprilie și a decedat în cursul zilei de sâmbătă, 9 mai.  Acesta avea comorbidități asociate: AVC sechelar, cu hemipareză dreaptă și boală cardio-vasculara.

În cursul dimineții, au mai fost anunțate două decese la Sibiu, din cauza COVID – 19. Este vorba despre un bărbat de 67 de ani și o femeie de 84 de ani, cunoscuți și cu alte afecțiuni.

Decesul înregistrat cu numărul 902, la nivel național, pe lista românilor răpuși de coronavirus, este un bărbat de 67 ani, din județul Sibiu. Acesta a fost confirmat pozitiv, la testul pentru COVID – 19, pe 24 aprilie și a murit pe 8 mai.

Sibianul mai suferea de obezitate de gradul II, hipertensiune arterială și diabet zaharat de tip II. De asemenea, avea un abces pancreatic.

Decesul cu numărul 904 este tot din județul Sibiu. Este vorba despre o femeie de 84 de ani. Aceasta a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus în data de 7 mai și a murit sâmbătă, 9 mai. Mai avea un anevrism de aortă abdominală, hipertensiune arterială și o boală cardiacă ischemică.

În acest moment, numărul persoanelor infectate cu COVID-19, care au decedat în România, este 929.

Ultima oră

Comentariul meu