plimbarea de seară cu tractorul - la volan era un sibian beat și fără permis
FOTO: arhivă

Un bărbat din Alțâna a fost prins de polițiști în timp ce conducea un tractor fără a deține permis și având o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 6 mai, în jurul orei 22:10, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita aflați în patrulare pe raza de competență au oprit pentru control în trafic, în Alțâna, un tractor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că vehiculul era condus de un localnic, în vârstă de 47 de ani, care conducea utilajul agricol fără a deține permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testului de respirație indicând valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere (art. 335 alin.1 cod penal) și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice (art. 336 alin.1 Cod Penal).

Ultima oră

Comentariul meu