update cauza morții celor doi bărbați găsiți într-o pădure din județul sibiu - au băut spirt
FOTO: arhivă

Doi bărbați au fost găsiți, marți dimineața, fără suflare într-o pădure din județul Sibiu. Cadavrele au fost descoperite de o persoană care a alertat poliția. Oamenii erau din Botoșani, dar și-au găsit de muncă lângă Mediaș. 

UPDATE
Potrivit surselor Ora de Sibiu, s-a stabilit că cei doi bărbați au murit după ce au consumat spirt. În jurul lor au fost găsite mai multe sticle goale.

Vă reamintim că la Iași, zece persoane au decedat după ce au băut spirt contrafăcut. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. La firma la care a fost produs spirtul s-au făcut percheziții. Anchetatorii spun că au date clare că acest producător, din județul Ilfov ar fi folosit, în loc de alcool etilic, alcool metilic, mult mai ieftin. Acesta ar fi fost folosit și într-o concentrație foarte mare.

Știrea inițială
Cadavrele celor doi bărbați, în vârstă de 45, respectiv 51 de ani, au fost găsite în pădure la Boian în dimineața zilei de marți. O persoană le-a descoperit și a alertat poliția.

Bărbații erau angajați ai firmei de exploatare a lemnului care acționa în zona cantonului din extravilanul localității Boian. Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violență.

Trupurile neînsuflețite au fost preluate de Serviciul de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei. Potrivit surselor Ora de Sibiu, se iau în calcul două posibile cauza ale decesului. Una ar fi că bărbații s-au dus să culeagă ciuperci, pe care le-au mâncat și s-au otrăvit, iar cealaltă că au băut spirt, dat fiind faptul că, în apropiere au fost găsite mai multe sticle goale.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Vezi ce spun polițiștii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu