Vor mai fi evenimente la Sibiu în 2020? ’’Interviuri pe Față’’ cu organizatori

Ce se întâmplă cu viața culturală a Sibiului nimeni nu pare să știe în acest moment. Organizatori de la evenimente de top din urbea de pe Cibin, vin miercuri seară la o discuție live, de la 20.00 pe Ora de Sibiu.

YouTube video

Sibiul și-a făcut o carte de vizită extraordinară în ultimii treisprezece ani în principal datorită evenimentelor culturale și artistice din oraș. Festivalurile de top sau cele nișate au atras ca un magnet public și turiști din toată țara, dar și de peste hotare.
Pandemia de COVID 19 a lovit puternic însă viața culturală a orașului. Interzicerea de adunări publice a însemnat și stoparea acestor evenimente care au animat Sibiul, an de an. Și artiștii sunt afectați de noile măsuri și nu mai desfășoară deocamdată activități în spații publice.
Despre cum vor evolua lucrurile în această nișă, despre ce se va întâmpla cu sutele de proiecte derulate și pe Agenda Culturală a Sibiului, vom încerca să află chiar de la câțiva dintre principalii organizatori și promotori.
Delia Pușcă va sta de vorbă la ’’interviuri pe Față’’ cu Andrei Drăgan (organizator Târgul de Crăciun și Târgul de Paște din Sibiu), Tiberius Marian (impresar, organizator Sibiu Music Fest) și Bogdan Brylynski (co-organizator Focus in the Park, Project Manager TIFF Sibiu, Producător Executiv Feeric Fashion Week).
Puteți să vedeți discuțiile în direct, miercuri 6 mai, de la ora 20.00 pe Ora de Sibiu și pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu