fabrica din cisnădie, unde 34 de angajați au fost infectați cu coronavirus, se redeschide
FOTO: ARHIVĂ

Fabrica de produse medicale din Cisnădie, unde zeci de angajați au fost infectați cu noul coronavirus, se redeschide începând de marți. DSP Sibiu a constatat că au fost asigurate toate condițiile necesare reînceperii activității.

Începând de mâine, fabrica de produse medicale de la Cisnădie își reia activitatea. Prefectura Sibiu anunță că DSP a efectuat verificări amănunțite pentru a vedea dacă societatea respectă toate condițiile pentru a se redeschide.

„În ceea ce privește situația de la fabrica de produse medicale din județul Sibiu, aceasta urmează să își reia activitatea mâine, 5 mai 2020. Direcția de Sănătate Publică a efectuat verificări amănunțite în cadrul fabricii cu privire la măsurile de prevenire și limitare a răspândirii SARS CoV-2. În urma acestora s-a constat că societatea a asigurat toate condițiile necesare începerii activității respectând dispozițiile pentru siguranța angajaților”, informează Prefectura Sibiu.

Vă reamintim că 48 de angajați ai fabricii de produse medicale au fost testați pentru coronavirus. Dintre aceștia, 34 au fost confirmați pozitiv. Detalii aici.

Ultima oră

Comentariul meu