polițiștii sibieni au dat sâmbătă amenzi de peste 140.000 lei ’’plimbăreților’’ care au ieșit din casă
FOTO - IPJ Sibiu / Facebook

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

În cursul zilei de 2 mai a.c., 86 de polițiști sibieni, 53 de polițiști locali și 12 efective MApN au desfășurat 105 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.
În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în perioada de referință, au fost aplicate 91 de sancțiuni în valoare de peste 141.000 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.
De asemenea, 9 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 543 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, nefiind identificate persoane care să nu respecte măsura izolării. Totodată, 8 societăți comerciale și PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență.
În cursul zilei de 2 mai a.c., aproximativ 70 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În urma desfășurării misiunilor, jandarmii au aplicat două avertismente scrise și 12 sancțiuni în valoare de 16.800 lei.

Ultima oră

Comentariul meu