fc hermannstadt se luptă la titlu în eliga 1 - sibiul merge ceas în campionat

Vineri s-a jucat etapa a 10-a din eLiga 1, campionatul național de FIFA 20 organizat de LPF și cluburile din Liga 1. Cu trei meciuri rămase de jucat, lupta pentru locul 1 este extrem de încinsă.

Sibiul luptă la titlu în eLiga 1. După victorie cu FCSB, scor 0 – 1, FC Hermannstadt ocupă poziția a 2-a în clasament, la egalitate de puncte cu Dinamo București. În etapa viitoare, Sibiul întâlnește Gaz Metan Mediaș.

După 10 meciuri, lupta la titlul este extrem de încinsă. Dinamo, Hermannstadt și FC Voluntari sunt la egalitate de puncte, 25. „Câinii” sunt lideri datorită golaverajului (+30), în timp ce sibienii (+25) și ilfovenii (+17) stau mai prost. Și Craiova, locul 4, mai are șanse la podium, având 22 de puncte, în timp ce pe locul 5 este Chindia, cu 20 de puncte, scrie GSP.ro

Titlul se dechide în ultima etapă
Dinamo și Hermannstadt se vor duela în ultima etapă, pe 4 mai, meciul acesta putând fi decisiv pentru stabilirea campioanei. Până atunci, „câinii” mai înfruntă Craiova și Academia Clinceni, iar Hermannstadt joacă împotriva lui Gaz Metan și a Voluntariului.

Ultima oră

Comentariul meu