prevenirea transmiterii covid 19 - sistem interactiv pentru detectarea temperaturii corporale disponibil la sibiu

Sibienii de la INOVI Smart Technologies au implementat un sistem pentru detectarea temperaturii corporale. Acesta poate fi folosit pentru a facilita accesul în instituțiile publice, fabrici, magazine și farmacii, dat fiind contextul pandemiei de coronavirus.

Anul 2020 a devenit anul incertitudinilor atât la nivel național, cât și mondial. Nevoia de inovare și digitalizare a tuturor domeniilor de activitate a persisat, iar necesitatea evoluției tehnologice și implementarea unor sisteme care să ajute în controlul răspândirii pandemiei globale a devenit primordială.

Încă de la începutul lunii martie, sistemul pentru detectarea temperaturii corporale a fost prezentat și implementat cu scopul de a controla și facilita accesul în instituțiile publice, fabrici, magazine și farmacii, în maximă siguranță.

„Având în vedere faptul că, după data de 15 mai, restricțiile se vor relaxa și pericolul de îmbolnăvire a populației va crește, considerăm esențial ca aceste sisteme să ajungă la cât mai multe instituții și companii”, spun cei de la INOVI Smart Technologies.

YouTube video

INOVI Smart Technologies a introdus pe piața din România, încă din anul 2002, sisteme inovative, implementate în proiecte unice. Folii cu cristale lichide, holograme, totemuri interactive, infochioșcuri sau displayuri transparente sunt doar câteva dintre soluțiile din portofoliul companiei, care au oferit societățiilor oportunități unice de a pune în evidență serviciile și produsele pe care le comercializează.

Ultima oră

Comentariul meu