foto: accident cu trei victime pe valea oltului - un tir s-a izbit de o mașină

Trei persoane au fost rănite, vineri, într-un accident grav pe Valea Oltului, în zona localității Câineni. Un TIR s-a izbit de un autoturism. 

Potrivit polițiștilor vâlceni, șoferul unui TIR nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a frânat brusc și a intrat pe sensul opus, lovind o mașină în care se aflau trei persoane. foto: accident cu trei victime pe valea oltului - un tir s-a izbit de o mașină

„Conducătorul unui autotir ce circula din direcția Râmnicu Vâlcea către Sibiu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabil umed, a frânat pentru a opri la semaforul instalat la lucrările care se desfășoară în zona respectivă și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula pe sensul Sibiu – Rm. Vâlcea”, anunță IPJ Vâlcea.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului și a altor doi pasageri. foto: accident cu trei victime pe valea oltului - un tir s-a izbit de o mașină

Traficul este blocat pe sensul Sibiu-Ramnicu Vâlcea. Se circulă alternativ. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

FOTO: IPJ Vâlcea

Ultima oră

Comentariul meu