video - fc hermannstadt vrea să reia antrenamentele din 16 mai

În cadrul emisiunii ”Interviuri pe față”, la Ora de Sibiu, președintele clubului sibian, FC Hermannstadt a vorbit despre faptul că îi este dor să revină la Sibiu și își dorește ca măsurile de urgență să se relaxeze.

Contractele jucătorilor suspendată pe perioada stării de urgență
”Am luat această hotărâre încă de la început, să suspendăm contractele jucătorilor în perioada stării de urgență și nu am redus contractele cum au făcut alte echipe. Jucătorii vor fi plătiți la sumele care au fost semnate. Noi sperăm că până la data de 15 mai și nu mai mult. Unii jucători sunt la Sibiu, nu au plecat acasă și se antrenează după programul făcut de Vasile Miriuță.

În urma unor videoconferințe cu conducerea Ligii și Federația Română de Fotbal, președintele FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan împreună cu alţi conducători ai cluburilor din țară au luat în calcul mai multe variante în cazul reînceperii campionatului.

”Fotbalul este un sport de contact, iar jucătorii trebuie să se antreneze împreună. Noi sperăm că aceste lucrări să înceapă în data de 16 mai. Sperăm să ne dea voie să reluăm antrenamente, iar la 3-4 săptămână să reînceapă campionatul, probabil fără spectatori.”

Ultima oră

Comentariul meu