crucea roșie a ajutat zeci de familii izolate - cadrele medicale au primit echipamente de protecție

Crucea Roșie – Filiala Sibiu, a realizat, joi, o nouă distribuție de pachete umanitare dar și materiale de protecție. Zeci de familii izolate sau în carantină, au primit pachete cu alimente iar cadrele medicale de la Spitalul Județean și de la Serviciul Județean de Ambulanță au primit echipamente de protecție.

„Am distribuit 100 de pachete cu alimente de primă necesitate către familii vulnerabile din întreg județul. Voluntarii noștri au ajuns la Vurpăr, Agnita, Rășinari, Copșa Mare, Turnu Roșu dar și în municipiul Sibiu. În localitatea Vurpăr, alimentele au ajuns la 25 de famillii care se află în carantină, iar in restul localităților la persoane vulnerabile, cu vârste de peste 65 de ani dar și la familii cu o situație economică precară. Toate aceste cazuri umanitare au fost verificate de asistenți sociali din cadrul primăriilor.

O parte din aceste pachete au fost distribuite și către Asociația We Help și Asociația Femeilor din Sibiu care le-au oferit beneficiarilor lor.

Și 15 persoane izolate la domicliu, în cartierul Gușterița, au primit azi alimente neperisabile de la Crucea Roșie Sibiu. Pachetele alimentare au conținut alimente de primă necesitate dar și câte, un cozonac donat de Transagape, mălai, făină, grisine și dulciuri donate de prietenii noștri de la Boromir.

crucea roșie a ajutat zeci de familii izolate - cadrele medicale au primit echipamente de protecție
Sursa: Crucea Roșie Sibiu

Și persoanlul medical din Sibiu a primit astăzi materiale de protecție de la Crucea Roșie Sibiu. Secția de Cardiologie I si Cardiologie II au primit 1.000 de perechi de mănuși, 500 de măști chirurgicale de unică folosință și 50 de combinezoane iar Secția Diabet și Boli de Nutriție a primit 600 de perechi de mănuși și 300 de măști chirurgicale de unică folosință.

Serviciul de Ambulanță a primit de la noi o donație de 15 kg de ciocolată Milka iar Spitalul de Pediatrie, pe lângă o donație consistentă de ciocolată Milka și grisine a primit pentru copiii internați în această perioadă, mâncare Hipp și produse de igienă corporală pentru copii – șampon, gel de duș și cremă de corp.

Mulțumim voluntarilor noștri, Vă Ajutam din Sibiu, care ne sunt mereu alături !”, transmite Raluca Morar, director Crucea Roșie Română, Filiala Sibiu.

Pentru a susține în continuare proiectele umanitare ale Crucii Roșii, puteți ajuta cu donații în contul RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013.

Ultima oră

Comentariul meu