semineele modulare prefabricate – noua inventie din domeniul termic!

Iti doresti un semineu la tine acasa, dar ti-e teama de investitie sau de un santier in camin, de mizeria creata, de timpul investit si de cheltuaiala mare? Alege un semineu modern modular prefabricat!

YouTube video

Un semineu modular este inovatia momentului pe piata de termice! Este, practic, un semineu “la gata”, complet, preasamblat, pe care ti-l poti monta chiar tu, intr-o seara dupa serviciu sau intr-o sambata!

Semineul prefabricat vine cu imbracaminte modulara pe structura metalica si focar pe lemne din gama premium de produse. Prezinta multe avantaje notabile, care cu siguranta te vor convinge.

AVANTAJELE unui semineu modular:

-Nu necesita unelte speciale pentru montaj, adezivi sau alte materiale de finisaj

-Elimina santierul in casa – montaj fara praf si deranj prea mare

-Intuitiv si usor de instalat – veti construi semineul in doar cateva ore

-Exclude total sau partial costisitoarea manopera a meseriasilor la montaj

-Ofera mobilitate – daca schimbi locuinta sau te muti, poti lua semineul cu tine!

-Prezinta finisaj semineu exclusivist, modern si foarte atragator!

– Se potriveste perfect tendintelor actuale de arhitectura

-Ecologic – respecta standardele de proiectare ecologica

semineele modulare prefabricate – noua inventie din domeniul termic!Setul de constructie consta dintr-o camera de ardere pentru semineu, o baza si o carcasa modulara cu accesorii necesare pentru instalarea corecta. Asamblarea tuturor elementelor este extrem de usoara. Cateva ore sunt suficiente pentru a va bucura de atmosfera calda si de vederea unui dans de flacari minunat!

Focarul inclus in kit este din categoria focarelor premium (de lux), foarte moderne si atractive, cu 2 sau chiar 3 laturi de sticla termorezistenta dubla, atentie la cele mai mici detalii si o ardere curata si perfecta in interiorul incintei care pastreaza sticla curata!

Imbracamintea inclusa in setul de constructie al semineului este de diferite materiale, forme si design-uri: imbracaminte cearamica (crem, gri, alba), imbracaminte metalica (alb, negru), sau seminee din piatra (stone, grafit, etc.), cu cahle decorative (clasice sau cu motive traditionale), potrivindu-se in orice tip de locuinta: moderna, rustica, eleganta, clasica, contemporana.

Minimalismul imbracamintii il face sa se incadreze perfect in orice interior. Semineul modular prefabricat este un raspuns perfect la tendintele actuale in designul interior. Proportiile perfecte si minimalismul combinate cu o viziune a focului pe doua laturi vor crea o atmosfera confortabila.semineele modulare prefabricate – noua inventie din domeniul termic!

O serie de solutii inovatoare utilizate in constructia unui astfel de semineu lemne pefoc va asigura ca, prin incalzirea casei cu dispozitivul acesta, puteti utiliza la maxim energia. Puterea dispozitivului va permite sa încalziti eficient suprafata casei, chiar si de peste 100 m2!

In plus, totul este ecologic la un astfel de semineu! Alegand semineul modular si folosind metodele corecte de ardere a lemnului uscat de foioase demonstrati ca va pasa de mediu. Nu contribuiti la poluarea atmosferica in exces. Toate acestea se datoreaza faptului ca dispozitivul indeplineste cele mai stricte criterii ecologice, precum si metode de fabricare Ecodesign.

Asa cu unii cauta un gratar de gradina ieftin pentru curtea lor, poate si tu esti in cautarea unui semineu accesibil la pret, dar care are de oferit multe! Un semineu modular prefabricat poate fi alegerea perfecta pentru caminul tau!

 

Ultima oră

Comentariul meu