documentul despre infecțiile cu coronavirus în județul sibiu - polițiștii încearcă să afle cum a ajuns pe facebook

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu face verificări privind legalitatea publicării pe o rețea de socializare a unui document în care este prezentată situația pe localități a infecțiilor cu coronavirus în județul Sibiu.

”În urma informațiilor apărute în mediul online, cu privire la o repartiție a numărului de cazuri confirmate în Unitățile Administrativ-Teritoriale din județul Sibiu, precizăm faptul că aceste date nu reprezintă informații oficiale. Ținând cont de situația creată și de faptul că aceste date nu se comunică astfel, Prefectul județului Sibiu a solicitat Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu să efectueze verificări”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Sibiu face verificări privind legalitatea publicării documentului. Acesta a apărut, inițial, pe un grup de socializare din Brateiu și a fost preluat ulterior și pe alte grupuri de Facebook din județ.

Ultima oră

Comentariul meu