video: traficul în sibiu, marți. s-a circulat ca într-o zi normală

În Sibiu, marți, s-a circulat ca într-o zi normală. La câți șoferi s-au aflat în trafic, n-ai fi zis că este stare de urgență.  video: traficul în sibiu, marți. s-a circulat ca într-o zi normalăvideo: traficul în sibiu, marți. s-a circulat ca într-o zi normală

În vremea pandemiei de coronavirus și a stării de urgență, traficul în Sibiu s-a desfășurat, marți, ca într-o zi normală. Pe majoritatea arterelor s-au aflat destul de mulți șoferi.

Situația a fost asemănătoare și luni. În Terezian, mai multe persoane – copii, părinți și bunici – au fost surprinse în timp ce se jucau și discutau, afară, fără să țină cont de distanțarea socială. Imagini și video aici.

Vă reamintim că România se află sub stare de urgență până la data de 15 mai. Până atunci, trebuie să respectăm în continuare măsurile impuse de autorități și să evităm deplasările care nu sunt necesare.

Îm prezent, amenzile pentru persoanele care nu respectă măsurile restrictive ale circulației pot fi sancționate contravențional cu amendă între 2.000 și 20.000 de lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu