video: animalele și păsările din grădina zoologică sibiu așteaptă să fie admirate din nou de sibieni
FOTO: arhivă

Animalele și păsările din Grădina Zoologică Sibiu sunt îngrijite cu atenție și în această perioadă dificilă. Acestea așteaptă cu nerăbdare să fie din nou admirate de sibieni, dar și de turiștii care ajung în oraș.

Echipa Zoo Sibiu continuă să îngrijească cele 260 de animale, așteptând redeschiderea pentru vizitatori. Acestea simt lipsa sibienilor și se bucură de fiecare interacțiune cu îngrijitorii. Zoo Sibiu adăpostește 268 de animale și păsări din 63 de specii, îngrijite și în perioada de pandemie cu aceeași pasiune de personalul dedicat și profesionist. Vezi mâncare câine online.

Ursul Victor se bucură zi de zi de prezența prietenilor lui de la Zoo, îngrijitorii Petre și Neluțu. Vidra Uțu, nou intrată în familie, este ajutată să se acomodeze cu noul „domiciliu”. Familia lemurienilor s-a mărit, iar puiul nu se dezlipește de mama sa. De asemenea, un cocor și un vultur, „locatari” mai noi, așteaptă să fie admirați de publicul sibian.

Hrană umedă pisici – Comenzi online

Personalul Grădinii Zoologice Sibiu îngrijește și hrănește animalele și păsările și, totodată, are grijă ca spațiile să fie pregătite pentru momentul în care vor reveni vizitatorii. Zilnic, 500 de kilograme de carne, legume, fân și furaje sunt oferite animalelor de la zoo. Grădina Zoologică Sibiu se întinde pe o suprafață de pe 20 de hectare și a fost deschisă în anul 1929. În scopul limitării răspândirii noului coronavirus, a fost închisă momentan, însă este pregătită să primească vizitatori atunci când situația o va permite.

Ultima oră

Comentariul meu