încă două firme au donat pentru spitalul județean sibiu
FOTO: arhivă

Comunitatea locală – de la persoane fizice, asociații, fundații și până la antreprenori și firme – a sprijinit, încă de la începutul pandemiei, și sprijină în continuare Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu în lupta împotriva SARS-CoV-2.

Încă două firme au donat pentru Spitalul Județean Sibiu.

  • S.C TASSID HOLDING SRL a donat spitalului o mașină de spălat pavimente în valoare de 24.000 lei;
    Echipamentul este unul deosebit de util în asigurarea condițiilor de igienă, facilitând desfășurarea activităților de curățenie a circuitelor medicale din pavilioanele spitalului.
  • DONG YE PRIM ACTIV SRL din Sibiu a donat spitalului public 5.000 de măști chirurgicale.

„Le mulțumim celor două firme pentru ajutorul oferit precum și tuturor celor care au făcut deja sponsorizări sau vor face în viitor. Felul în care comunitatea s-a alăturat eforturilor autorităților ne bucură și reprezintă un sprijin real și util. Cu toții avem același scop, să reușim câștigarea acestei lupte cu noul virus și să ne putem bucura din nou de o viață normală. Prin implicare, vom reuși cu siguranță acest lucru”, a declarat Robert Fotache, Directorul Administrativ al SCJU Sibiu.

FOTO: arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Daca nu erau firmele private sa doneze, spitalul era in rahat pana in gat domnule Fotache, partidul dumneavoastra cu Daniela si restul au dormit, au fost la coafor si au compus comunicate precum cat au donat altii, voi ce ati facut mai precis?!