câte amenzi s-au dat luni în județul sibiu – mai puțini „plimbăreți” depistați
FOTO: arhivă

Luni, 62 de polițiști sibieni, 59 de polițiști locali și 11 efective MApN au desfășurat o sută de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În total, s-au dat amenzi de peste 77.000 de lei. 

„În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 27 aprilie, au fost aplicate 76 de sancțiuni în valoare de peste 77.000, din care 58 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și 18 pentru alte fapte, în context COVID 19”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În perioada de referință, 19 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 1.074 persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, fiind identificate 58 persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație. Totodată, 9 societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență.

„În cursul zilei de 27 aprilie a.c., 86 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În urma desfășurării misiunilor, jandarmii au aplicat un avertisment scris și 6 sancțiuni în valoare de 5.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei”, mai spune purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Vă rugăm să evitați deplasările care nu sunt strict necesare, să respectați toate prevederile în vigoare și rămâneți în casă, atât pentru siguranța dumneavoastră, cât și a celor dragi!

Ultima oră

Comentariul meu